Greg Wickherst din Colorado, SUA, educă de unul singur o fetiță pe nume Izzy. Bărbatul face totul ca cea mică să nu ducă lipsă de nimic. Greg gătește, o îmbracă și o ajută în toate. Izzy creștea și a apărut o necesitate care la început îi părea tatei o materie mai complicată decât matematica superioară. at-the-beginning-this-dad-didnt-know-anything-0Trebuia tuns părul. Greg a decis că se va descurca singur și nu trebuie să o ducă la un profesionist. A luat foarfecele și a tăiat tot ce i s-a părut în plus doar că după ce Izzy s-a văzut în oglindă a izbucnit în plâns. A fost o adevărată catastrofă!

„Înainte eu doar o pieptănam. Am încercat o dată să îi fac o cosiță, dar nicidecum nu puteam înțelege cum…”, își amintește Greg.

Bărbatul înțelegea că Izzy creștea și cerințele față de propria imagine vor fi mai mari. Atunci el a decis că va deveni stilistul personal al fetiței. Greg lucrează ca administrator la un colegiu din localitate unde se cresc stiliști și Make-Up artiști. La prânz mergea la studenți și se ruga să îl învețe cum se fac diverse coafuri.

Cursurile au avut efect! Astăzi Greg are o pagină pe Facebook pe care a numit-o „Ghid de cucerire a părului de la Greg Wickherst”. Zeci de mii de oameni îl urmăresc să vadă ce va mai inventa acest tătic minunat pentru iubita lui fiică.it-shows-people-that-dads-can-do-this-kind-of-stuff-and-i-absolutely-love-it-he-explained-9

Vedeți filmulețul ca să vă convingeți că are mâini de aur! 

Sursă: vorply.com

 

 

 

Distribuie articolul: