Viața înseamnă mișcare, iar mișcarea sănătate, deci pentru o viață sănătoasă avem nevoie de cât mai multă mișcare.

Oprește-te din tot ceea ce faci și conștientizează momentul prezent.

Totul ține de alegeri, astfel că decizia de a adopta un stil de viaţă sănătos va deveni în scurt timp într- un obicei ce îi poate influența și pe cei din jur.

Practic, sănătatea se învață în grupul de prieteni, în familie. Este o materie la care trebuie să fii autodidact. În cazul în care nu știai poate fi unul dintre atu-urile unei relații de cuplu perfect și de durată. De ce? Iată o listă a avantajelor sportului făcut în cuplu:

Rupe monotonia 

Dacă nu lucrați împreună în cadrul aceleiași companii, ce poate fi mai plăcut ca la finalul zilei să vă regăsiți la sala sau să mergeți împreună la înot ori la saună, și să vă eliberați de stresul acumulat peste zi și să vă bucurați mai apoi de o seară frumoasă.

Alege de fiecare dată altceva și monotonia se va ține la distanță de voi.

Timp de calitate

Marea majoritate a relațiilor din ziua de astăzi tocmai din cauza timpului limitat ajung să se destrame, astfel că dacă alegeți să adoptați un stil de viață sănătos ce cuprinde de asemenea mișcarea, mereu va exista mai mult timp petrecut împreună.

Astfel vă redescoperiți și vă susțineți reciproc pentru a vă bucura de toate beneficiile sportului.

Relația va deveni mult mai solidă, voi mai sănătoși și mai frumoși.

Știi foarte bine că într-o relație pe lângă comunicarea verbală își face apariția și cea non-verbală. Practic nu trebuie să zici nimic în anumite momente, deoarece organismul tău adesea spune atât de mult prin intermediul posturii, a intonației, a aspectului.

Sportul te va ajuta să îți coordonezi mai ușor mimica cu gestica, iar antrenamentele împreună cu partenerul vă vor fi de mare folos pentru a vă cunoaște mai bine și a întări conexiunea dintre voi.

Poate deveni o modalitate de regăsire, descoperire, relaxare sau pur și simplu un timp calitativ petrecut împreună. În plus, ține cont și de faptul că orice sport ai alege, acesta va ajuta la eliberarea endorfinelor în organism, deci dacă încă nu faceți sport împreună încearcă și vei vedea rezultatul.

Veți uita de tehnologia modernă care vă face să fiți dependenți de ea la orice pas iar toate beneficiile se vor resimți apoi și în ceea ce privește calitatea somnului.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Distribuie articolul: