Deja de 5 ani, legendara artistă din România, Mădălina Manole nu mai este printre noi. Pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naștere, interpreta și-a pus capăt vieții în casa ei din Otopeni. 

În ziua în care a împlinit 43 de ani, Mădălina Manole a plecat în neființă, lăsându-și în urmă pe soţul, Petru Mircea, pe fiul său Petru, de doar un anișor, o familie îndurerată și sute de cântece care nu vor fi uitate de public.

madalina-manole
Până în ziua de azi, moartea tragică a „fetei cu părul de foc” îi sensibilizează, atât pe fanii care au ascultat-o și au admirat-o, dar și pe artiști.
Andra a scris îndurerată, un mesaj comemorativ pe pagina sa de Facebook:
„Cinci ani fără un OM pe care l-am ascultat de când eram mică. Îți mulțumesc Mădălina Manole pentru melodiile frumoase pe care le am în suflet și pe care le voi canta cu drag de fiecare dată!”, a scris Andra pe Facebook.
Fiul său, Petru a crescut și are deja 6 ani, însă din păcate o va cunoaște pe mămica sa doar din piese, videoclipuri și fotografii.
 petru-mircea-copil-madalina-manole
Amintim că Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor la 43 de ani. Artista a fost găsită fără suflare în noaptea de 13 spre 14 iulie 2010, la parterul casei din Otopeni în care locuia cu soţul ei, Petru Mircea.

Distribuie articolul: