Ne convingem de fiecare dată că familia Beckham este unică din mai multe puncte de vedere, dar în special, grație legăturii strânse dintre părinți și copii. Despre acest lucru ne convingem citind interviul pe care David Beckham l-a acordat pentru revista masculină GQ. Redactorii l-au ales pe ex-fotbalist în calitate de imagine pentru noua copertă.

În interviul pentru GQ, David Beckham nu putea trece cu vederea relația specială pe care o are cu cei 3 fii, dar și cu mezina Harper. Tatăl recunoaște că își creează programul într-un asemenea fel, încât să nu riște să-și piardă copiii din ochi. În același timp, nu-i este deloc dificil să îndeplinească și rolul de mamă atunci când Victoria este plecată în deplasări sau turnee de promovare a brandului său:

Sunt fericit că m-am realizat ca și bărbat, tată și om. Eu pur și simplu mă îmbolnăvesc atunci când trebuie să mă despart de copii”, spune David.

svd

Chiar dacă, ascultând sfatul medicilor, s-a retras din fotbalul profesionist pe data de 18 mai 2013, sportivul încă mai tânjește după aventură:

Îmi este dor de fotbal în fiecare zi. Nu știu dacă asta o zice sportivul din mine sau pur și simplu pasiunea pentru joc, dar încă mai cred că mă pot întoarce pe teren ca să reîncep să joc. Aș putea să mai joc un an întreg în Statele Unite ale Americii, spre exemplu. Poate că mi-aș continua cariera fotbalistică dacă aș locui în Los Angeles. Dar noi locuim în Londra, copiii sunt fericiți aici și eu vreau să le fiu alături”, a mai subliniat Beckham.

vf

Foto: GQ.com, Instagram