De pe 5 până pe 26 septembrie, 25 de tineri cu nevoi speciale vor participa la o serie de traininguri concepute astfel încât să le dezvolte capacitățile de lideri în comunitățile din care fac parte.

S-a împlinit un an de când am privim dincolo de aparențe. Un an de când am arătat lumii întregi că 18 femei cu nevoi speciale sunt, de fapt, 18 modele autentice de succes, la DARE Social Fashion Show, primul eveniment caritabil de modă dedicat femeilor cu dizabilități locomotorii și boli incurabile, din Republica Moldova.

Acum, la un an de la marele eveniment la care au contribuit peste 18 designeri vestimentari moldoveni, 40 de parteneri și 500 de participanți, DARE îndrăznește mai mult. Cu începere din data de 5 septembrie, dăm startul DARE Leaders Academy, primul program de leadership dedicat femeilor cu dizabilități locomotorii și boli incurabile.

Timp de aproape o lună, până pe 26 septembrie, 18 modele de viață, cărora li se vor alătura alți 7 participanți selectați de echipa DARE și partenerul principal, compania Moldcell, vor deveni lideri adevărați. În felul acesta vom arăta întregii societăți că oamenii cu nevoi speciale pot deveni adevărați lideri de viață, lideri care să inițieze și să realizeze schimbări adevărate în comunitățile din care fac parte.

În cadrul DARE Leaders Academy, cei 25 de tineri cursanți vor participa la 4 traininguri, după cum urmează: „Arta oratoriei”, susținut de Alexandru Bordea, „Tainele puterii și ale leadershipului”, susținut de Angela Stafii și „Secretele colectării de fonduri”. Într-o sesiune specială, participanții vor afla de la reprezentanții Moldcell ce oportunități de creștere personală și profesională oferă tehnologiile avansate și Internetul mobil.

Nati Vozian

Nati Vozian, fondatoarea DARE Social Fashion Show:

„După evenimentul caritabil de modă de anul trecut, multe modele de viață au inițiat o serie de proiecte personale şi profesionale. Urmărindu-le parcursul si motivația, am remarcat că oamenii cu nevoi speciale pot şi îşi doresc să devină lideri de viaţă. Astfel, DARE Leaders Academy își propune să dezvolte și să consolideze abilitățile și capacitatea oamenilor cu nevoi speciale de a deveni lideri în comunitățile lor și de a-și duce la bun sfârșit propriile proiecte personale și profesionale”.

Îndrăzneşte să devii lider de viaţă, alatură-te cele mai îndrăzneţe comunităţi de oameni.
Înscrierie-te la DARE Leaders Academy! (link: http://bit.ly/1HDkHDX)