Mihai Ungureanu alias Hugo împlinește astăzi, 15 ani. Cu această ocazie, adolescentul a primit numeroase felicitări și urări de bine din partea internauților, dar și a părinților.

Primii dintre cei care au ținut să-l felicite au fost desigur părinții, care se declară norocoși și mândri de fiul lor.

„În fiecare zi îți spunem: „Trebuie să fii cinstit cu tine și să-ți pui pe cântar viața, așa cum este ea: și mai bună, și mai grea. Nu-ti pară rău că trec anii, ai aripile deschise spre cer și forța de a trăi fericit. Nu te uita peste umăr și nu socoti înfrângerile, învață de la oameni ce este bun, fără a le cere imposibilul.

Ai o familie care îți este mereu aproape și te susține în toate. Ne dorim săa ai puterea de a merge mai departe orice nu s-ar întâmpla. E ziua care devine întotdeauna specială, deși e doar o zi obișnuită…☀️🥰 Dar e ziua ta!❤️❤️❤️❤️La mulți ani!🎊🥳”, este mesajul transmis de mama sa, Lilia Ungureanu, distribuind și câteva fotografii cu Mihai, făcute la diferite vârste. 

Astfel putem să urmărim cum s-a transformat acesta de-a lungul anilor.

La rândul lui, Mihai le-a mulțumit la fel, printr-un mesaj postat pe rețelele sociale: „Cuvântul „Mulțumesc” e cel care azi l-am pronunțat la fiecare citeva minute. Mulțumesc celor care m-au făcut să zâmbesc astăzi. Mulțumesc celor care mi-au facut ziua mai frumoasă prin atenția și buna dispoziție. Multumesc părinților și familiei! Vă iubesc nespus pentru că sunteți! Mă simt mai plin de viață!🤗❤️🥳”

 

Mihai Ungureanu a devenit celebru pe când forma un cuplu de dans împreună cu Ionela Tăruș, atunci când în anul 2011 cei doi au cucerit inimile a milioane de oameni din lumea întreagă, filmulețele cu cei doi din cadrul show-ului „Minuta Slavi”, în care dansau, devenind virale în mediul online.

În prezent, acesta își continuă cariera de dansator participând la diverse competiții de dans la care ia mereu locuri de frunte, apare într-un serial, dar și s-a lansat în muzică, având numele de scenă Hugo.

Echipa EA.md îi spune un sincer „La mulți ani” și îi dorește succese mari în toate pornirile sale!

Sursa: Facebook.com