În curând viața bloggeriței va căpăta noi culori. Daniela este gravidă și a abia așteaptă să își țină în brațe copilul, dar până atunci aceasta ne-a bucurat și pe noi cu câteva poze pe care le-a publicat pe blogul său și bineînțeles cu o postare emoționantă. 

„Îl corectez când face greșeli gramaticale, nu prea am răbdare să-i explic cum funcționează tehnologiile, dar… cele mai înțelepte gânduri care le-am auzit vreodată au fost de la el. Mai dăunăzi mi-a zis că eu sunt prietena vieții lui – doar tata putea să-mi spună atât de frumos… Și nu am găsit un titlu mai inspirat de atât pentru prima postare în care scriu despre burtica mea… în creștere… și inimioara care bate acum lângă inima mea.”

„Sunt însărcinată în aproape 7 luni și, cu ajutorul lui Dumnezeu, în iunie voi fi mamă de băiat. Abia aștept să-mi țin puiul în brațe. Inima îmi spune că va fi un copil cuminte și înțelept, iar eu – o mamă fericită!

Pentru sufletul meu și amintire, mi-am dorit să fac niște poze care să le arăt mai târziu și copilului meu. Să se vadă și el cum arăta în burtică, îmbrăcat în rochițe.”

Și vreau să termin postarea cu câteva versuri, pe care mi le-a șoptit cel mic din burtică 🙂 M-a învăluit inspirația și, după multă vreme, am scris ceva. Am rimat pentru prima dată emoția de a fi mamă în devenire.

Tu simți cum soarele te bate
Și simți cum frunze bat în vânt…
Și bruma dă, ninsoarea cade,
Și muguri, flori se crapă-n rând…

Tu simți cum inima-ți bate
Și alta crește-n corpul tău!
Îți dă aripi, dureri de spate –
Un semn de – Crezi în Dumnezeu!

Și zile, nopți tot bate-n șir
Mișcând de-i seară, dimineață
Se tot urzește fir cu fir…
Și se rotește în ghem de viață.

Nu este prima oară când bloggerița ne demonstrează talentul său de a scrie versuri. Daniela a publicat și o carte de versuri.

Vezi și: Bloggerița Daniela Dermengi a fost ieri mireasă. Vezi imagini de la nuntă (Foto/Video)

Distribuie articolul: