Vara a început cum nu se poate mai frumos pentru Daniela Burlac. Fosta prezentatoare de la Jurnal TV a dat start vacanței printr-o minunată călătorie în Regatul Unit, acolo unde și-a susținut echipa de fotbal favorită, în cadrul Finalei Ligii Campionilor. Ulterior, și-a făcut bagajele și a plecat departe de casă. Cu cine, aflați mai jos.

Pentru că, de câteva luni, Daniela se află într-o relație, aceasta nu uită să petreacă momente de preț alături de iubitul său. Și dacă la sfârșitul primăverii, cei doi au explorat Italia, de această dată nu au dezvăluit destinația aleasă. Totuși, imaginile pe care le postează jurnalista pe rețelele de socializare vorbesc de la sine. Peisajele sunt deosebite, fiind încojurați de jungle, plaje și locuri pitorești.

Pe lângă pozele făcute în cuplu, Daniela Burlac își delectează urmăritorii și cu fotografii fierbinți, în care apare în costum de baie, afișându-și o siluetă de invidiat. Nu în zadar! Îndrăgostiții sunt extrem de pasionați de sport și nu uită să ducă și un mod sănătos de viață.

Curiozitatea internauților a făcut ca aceștia să ghicească țara în care se află Daniela și iubitul său, Victor. Una dintre variantele expuse este Mexic. Asta pentru că, într-una din imagini, cei doi au pozat băutura pe care au consumat-o, iar aceasta poartă denumirea unui oraș din țara anterior menționată.

Vacanță plăcută, Daniela, oriunde v-ați afla!

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: