Chiar dacă este invitat el însuși să cânte la nunți alături de trupă, Dan Bittman nu este căsătorit încă cu Liliana Ştefan - femeia care i-a dăruit 3 fii. Artistul de 52 de ani a vorbit despre acest subiect în cadrul unui reportaj difuzat de postul român de televiziune Kanal D.

Dan a explicat, pentru sursa citată, de ce nu și-a oficializat încă relația cu femeia pe care o iubește de mai bine de două de decenii. „Îmi place să rămân un copil până la capătul zilelor. Cu maturii mă plictisesc. Verigheta mă jenează”, glumește Dan. Totuși, artistul a mărturisit cât se poate de serios:

Decât o căsnicie eşuată, mai bine o burlăcie fericită. Se mai întâmplă, ne este foarte bine aşa cum e. Liliana nu a vrut nici atunci, la momentul potrivit, să fie cerută pentru că a zis că e mai important să facem copii, să fim împreună, să facem o familie normală şi frumoasă. Este o întâmplare și aşa a fost să fie. N-am avut timp. Nu avem un contract semnat, nu avem nevoie de el. Avem totuşi încredere unul în celălalt.

Cred că de frica nunţii nu ne-am căsătorit de fapt. Cu sarmale, cu nenorociri, trebuie să îl chemi şi pe ăla, şi pe ălălalt. Este obositor. 

Cred că la nuntă ar veni foarte-foarte mulţi invitaţi.Mă omoară darurile de la nunți. Te invit de drag, să fii alături de mine, să te bucuri alături de mine, nu să îmi aduci ceva, că nu e ziua mea. Nu s-a pus problema unei nunţi, nu ştiu de ce”, spune Bittman.

10-copii-bittman1

Foto: libertatea.ro, Facebook

Distribuie articolul: