Dan Balan a dispărut pentru o vreme din vizorul publicului, dar asta pentru că s-a retras în studiou pentru a reveni spectaculos cu o nouă melodie și un clip plin de energie și dans. 

„Allegro Ventigo” este noua s-a melodie în limba spaniolă. Dan ne-a surprins din nou, dacă până acum ne emoționa cu balade și pop, de această dată interpretul demonstrează că se pricepe și la muzica latino. Melodia este în colaborare cu interpretul din România, Matteo.

Filmările clipului au avut loc pe o plajă. Dan și-a demonstrat încă o dată abilitățile de dansator, dar și cele de chitarist.

Pentru filmările videoclipului, echipa cu care a lucrat Dan Bălan a reconstituit un decor exotic, specific unei insule luxuriante, tocmai pentru a crea exact spațiul geografic pe care și-l doreau.

„Peste tot în lume am căutat o insulă specială care să nu semene cu nicio altă insulă, una în care să putem transpune atmosfera videoclipului pentru noua piesă, „Allegro Ventigo”. În cele din urmă, am realizat că o astfel de insulă ar trebui să fie creată de la zero deoarece căutarea noastră nu a fost încununată cu succes. Vă invit să urmăriți clipul pentru a vedea ce am creat și să vă bucurați de muzică!”, spune încântat Dan Bălan.

Vouă vă place melodia?

Vezi și: Dan Bălan la M1 Music Awards Ucraina! Interpretul a avut o prestație impecabilă (Video)

Distribuie articolul: