De când a câștigat concursul de talente din Norvegia, Angelina Jordan a devenit o adevărată vedete pe internet, adunând mii de vizualizări la videourile postate cu ea.

Angelina Jordan este o fetiță de 9 ani din Norvegia, care a uimit o țară întreagă cu interpretările sale a celor mai complicate piese jazz.

Foto: news.com.au

Foto: news.com.au

După participarea în cadrului concursului de talente „Norke Talenter”, fata a devenit vedetă pe YouTube, adunând un număr de peste 40 milioane de vizualizări la înregisrările cu ea.

Prima sa apariție a fost realizată deja cu un stil aparte. Fata a afișat un păr tapat, pe alocuri nearanjat, o rochie albă simplă, accesorizată cu un trandafir, coroniță cu trandafiri, sau întreaga scenă inundată de aceste flori, și desculț.Foto: huffpost.com

Foto: huffpost.com

 

Așa a arătat și în următoarele sale apariții la TV și evenimente publice. Stilul de interpretare și ținuta scenică amintesc de regretata interpretă britanică, fiind numită a doua Amy Winehouse.Foto: timeslive.co.za

Foto: timeslive.co.za

 

Unii utilizatori ai rețelelor de socializare au asemînat-o pe Angelina și cu Bjork, interpreta de origine Islandeză, care de asemenea, are o voce deosebită, iar unul din numeroasele comentarii spune:

Dacă Bjork și Amy ar fi avut un copil, acesta ar fi aratăt așa!


Vocea fetei este atât de curată, se pare că nu depune absolut niciun efort atunci când interpretează o piesă dificilă, de parcă vocea ar veni de undeva din atmosferă, sau difuzată dintr-un alt dispozitiv, pe atât de incredibilă e această fetiță.

 

Distribuie articolul: