Așa cum data nașterii îți poate influența viața, ziua nunții îți poate influența căsnicia. Autorii site-ului Love Zodiac, AstroTwins, au făcut o caracteristică pentru cuplurile create în perioadele corespondente fiecărei zodii în parte.

Nuntă în Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă ai făcut nuntă în zodia Berbecului, ai parte de multă spontaneitate în relația de cuplu. Partenerii sunt independenți în relație și, cu toate acestea, de nedespărțit. Relația este „condimentata” periodic cu ieșiri romantice, cine-surpriză etc.

Nuntă în Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurul este extrem de senzual, iar dacă ai făcut nuntă în această zodie nu-ți va fi frică să cauți luxul. Mariajele din zodia Taurului sunt solide și combină elementele tradiționale și conservatoare cu cele nonconformiste.

Nuntă în Gemeni: 21 mai – 20 iunie

Gemenii comunică mult, așa că cei care au făcut nuntă în zodia Gemenilor vor avea parte de multă comunicare. Dialogul este cheia reușitei mariajului lor. Nu sunt excluse elementele ușor excentrice, precum cursuri de bucătărie exotică, lecții de surf sau skydiving în doi.

Nuntă în Rac: 21 iunie – 22 iulie

Inimă Racilor este acasă. Cuplurile căsătorite în zodia Racului își găsesc liniștea în propriul cămin, unde au de făcut o mulțime de lucruri împreună. Partenerii se alintă în fel și chip și le place foarte mult să socializeze. Casă lor va fi tot timpul plină cu prieteni și rude.

Nuntă în Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele sunt firi organizate și rafinate. Iar cuplurile care fac nuntă în zodia Fecioarei sunt foarte atente la toate detaliile. Partenerii se susțin și se ajută reciproc. Deși există riscul că amândoi să fiți prea atenți la detalii și să pierdeți din vedere imaginea de ansamblu, mariajul poate merge că pe roate.

Nuntă în Balanța: 23 septembrie – 22 octombrie

Zodia Balanța este ideală pentru nunți. Mariajele din luna octombrie sunt echilibrate, pe primul loc fiind pusă relația. Problemă într-o căsnicie din zodia Balanței este pierderea identității partenerilor. Din când în când este recomandat să facă diverse lucruri individual.

Nuntă în Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionul este un semn sexy și intens. La fel și mariajele realizate în această zodie. Cuplurile care s-au căsătorit în Scorpion au parte de multă intimitate și pasiune. Nu au nicio problemă în a-și ține mariajul “fierbinte” peste ani. Scorpionul este un semn pasional, așa că pot interveni momente de gelozie.

Nuntă în Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Cuplurile care se căsătoresc în Săgetător sunt libertine, aventuroase. Călătoresc foarte mult, merg la diverse cursuri împreună, sunt foarte deschise. Totuși, își asumă riscuri destul de mari și pierd din punct de vedere financiar.

Nuntă în Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornul este un semn tradiționalist. Și căsniciile începute în această zodie vor urmă linia. Sărbătorile vor fi că pe vremea copilăriei voastre, veți onora valorile și credințele vechi. Mai aveți de lucrat la capitolul “prezent”. Concentrați-va pe ce aveți și mai puțin pe plănuirea în amănunt a viitorului.

Nuntă în Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Căsniciile din zodia Vărsătorului sunt considerate nonconformiste, moderne și ciudate. Partenerii sunt întâi de toate prieteni, dar și un cuplu social foarte apreciat care e gazdă multor petreceri. Ambii parteneri iubesc întrunirile zgomotoase. Pentru a asigură succesul căsniciei este recomandat să petreceți mai mult timp împreună.

Nuntă în Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii sunt semnul zodiacal al fanteziei, romantismului și al creativității. Partenerii se potrivesc perfect și nu ratează nicio oportunitate să se aniverseze. Problemă în cuplurile din zodia Pești este că riscă să piardă simțul realității.

SURSA