Marinela Bezer a fost pasionată de modă încă de când era mică. Pasiune pe care a moștenit-o de la mama ei. Marinela are un blog unde ne oferă sfaturi nu doar de modă, dar și mici secrete de frumusețe și de traveling. 

Acum mama Marinelei este designer, cu siguranță ai auzit despre rochiile Malliny. Marinela este cea care le face publicitate și astfel a reușit să ducă brandul și peste hotarele țării.

Bloggerița ne-a răspuns la câteva întrebări, astfel am aflat că din blogging chiar poți face bani și că este o activitate ce îți face viața mai frumoasă.

De când ai această pasiune pentru modă?

„Pasiunea mea pentru modă a existat dintotdeauna. Încă de mic copil țin minte că făceam capricii atunci când trebuia să mă îmbrac pentru a merge la grădiniță. Nu vroiam să port decât fustițe și haine de culoare roz.”

Se pare că Marinela s-a răzgândit între timp și rozul a devenit una dintre culorile sale preferate.

Ce îți oferă activitatea de bloggeriță?

„O experiență frumoasă de viață dar și o sursă de venit.”

Care sunt cele mai frecvente greșeli de stil pe care le fac moldovencele?

„Nu sunt critic de modă pentru a puncta greșelile cuiva, dar cert este că moldovencele au un simț estetic bine dezvoltat.”

Cum reușim să ne descoperim singure stilul vestimentar?

„Experimentând diferite zone, până îl găsești pe cel în care te simți cel mai bine.”

Cum ți-a reușit sa duci Brandul Malliny peste hotarele țării ?

„Am primit invitații la numeroase evenimente de modă din afara țării, cum ar fi Dubai, Londra și Paris Fashion Week. Colecțiile Malliny au fost apreciate de către mulți critici de modă dar și remarcată de revistele Harper’s Bazaar și Vogue.

Felicitări Marinela pentru tot ceea ce faci! 

 

Distribuie articolul: