Colaborările sale cu celebra trupă Zdob și Zdub, au dat naștere celor mai tari hituri, înscrise în repertoriul trupei.

Andrei Copots este compozitorul celor mai celebre melodii din repertoriul trupei Zdob și Zdub, care au devenit hituri internaționale. Împreună cu solistul Roman Iagupov,  ei au creeat textele pieselor, pe care fanii le fredonează până și astăzi.

„DJ Vasile”, „Om cu inima de lemn”, „Moldovenii s-au născut”, sunt doar câteva dintre cele mai tari hituri alcătuite de Andrei Copots.

El s-a născut în Republica Moldova și a absolvit liceul „Gheorghe Asachi” din Chișinău. Și-a continuat studiile la facultatea de jurnalism, pe care nu reușise să le finiseze, din cauza că s-a aventurat sa fie DJ la un post de radio.

Acum Andrei Copots este creative director și producător executiv la casa sa de producție, Electric Sheep Film din Ucraina. El spune că a rămas prieten cu băieții de la Zdob și Zdub.

Andrei Copots este unul dintre speakerii evenimentului Rockit Moldova. Cea de a treia ediție vine cu nume grele din diferite domenii: media, tehnologii și inovații, creativitate, business și start-up. În cadrul evenimentului, sunt aşteptaţi speakeri din țară și de peste hotare, care vor reprezenta cele mai inovatoare companii cu profil tehnologic

 

 

Distribuie articolul: