Uleiul de brusture face minuni cu părul deteriorat. Alege măștile produse din brusture, sau prepară-le în condiții de casă. Iată trei măști în care ingredientul de bază este uleiul din brusture.

Masca I

Vei avea nevoie de ceapă, miere, ulei de brusture și șampon.  Amestecă câte o lingură de fiecare ingredient și aplică pe rădăcinile părului, iar apoi pe toată lungimea. Acoperă părul cu un prosop pentru 1-2 ore, iar apoi clătește-l.

Masca II

Vei avea nevoie de ulei de brusture, cacao, gălbenuș de ou.

Ia trei linguri de ulei de brusture, amestecă cu o linguriță de praf de cacao și adaugă două gălbenușuri de ou. Aplică pe scalp, masează ușor și acoperă capul cu un prosop. Așteaptă o oră și clătește părul cu șampon.

Masca III

Pentru această mască vei avea nevoie de miere, suc de lămâie și ulei de brusture. Ia câte două linguri de fiecare ingredient, amestecă-le și încălzește amestecul pe aburi până mierea se va topi. După ce masca se va răci, adaugă două gălbenușuri de ou. Amestecă, apoi aplică masca pe pielea capului, acoperă părul și așteaptă timp de 1-2 ore. Clătește ca de obicei.

Fiecare dintre aceste măști se recomandă a fi efectuate o dată pe săptămână, timp de o lună. Astfel vei obține o podoabă capilară mai bogată, în plus vei accelera creșterea părului. 

Distribuie articolul: