Se apropie Ziua Îndrăgostiților şi cele mai frumoase femei din showbizul american fac recomandări de lenjerie intimă pentru cuplurile de îndrăgostiţi. Cine arată cel mai bine şi ce cadou sexy e preferatul vostru?

Kim Kardashian pozează mai tot timpul în ţinute sumare sau chiar nud, aşa că nu e nicio surpriză din partea ei că s-a arătat lumii întregi în lenjerie intimă. Totuşi aceasta este recomandarea vedetei de reality show pentru Ziua Îndrăgostiţilor, care ne bate la uşă deja. Ce ziceţi, e pe gustul vostru setul acesta de la Calvin Klein?

Rihanna şi-a cucerit fanii cu această imagine fierbinte, în care nu arată rău deloc! Cântăreaţa poartă un sutien cu jumătate de cupă de 34 de dolari şi un bikini cu inimioară, de 24 de dolari. Ambele de la Savage x Fenty şi potrivite perfect pentru 14 februarie, nu-i aşa?

Chrissy Teigen a fost mai reţinută de data asta, soţia muzicianului John Legend pozându-se într-un halat Fleur du Mal, lung şi foarte finuţ la atingere, care costă nu mai puţin de 694 de dolari.

Bella Hadid a preferat un look puţin mai dur, purtând un sutien Alexander Wang din piele naturală şi dantelă, care este scos pe piaţă la preţul de 395 de dolari.

Ariana Grande poartă un sutien roz Exotique Balconette marca La Perla, de 400 de dolari.

Kylie Jenner a preferat un corset House of CB’s Jacqueline, de 105 dolari, şi adevărul e că nu-i stă deloc rău tinerei mămici, nu-i aşa?

Stella Maxwell a încins complet atmosfera cu lenjeria intimă sumară în care s-a pozat şi care nici măcar nu costă o avere – doar 49,50 dolari! Doritorii o pot găsi pe site-ul Victoria’s Secret!

Bikinii lui Emily Ratajkowski abia dacă pot fi zăriţi, atât de minusculi sunt! Sunt The Great Eros’ Sonata şi costă 48 de dolari, dar se pare că fac toţi banii, voi ce ziceţi?

Rita Ora ştie cum să-şi seducă audienţa, iar acum nu face nicio excepţie! Cântăreaţa poartă un sutien push-up, de la Victoria’s Secret, în valoare de 54,50 de dolari, şi arată demenţial!

SURSA