Interpreta română INNA nu e tipul de vedetă care își ascunde secretele de frumusețe. Cu ocazia lansării videoclipului nou pentru piesa „Heaven”, cântăreața a decis să arate publicului cum este machiată pentru filmări.

Artista de makeup care vrăjește asupra imaginii INNEI e nimeni alta decât Andra Manea – meșterița favorită a cântăreței, căreia îi datorează look-uri impecabile la fiecare ieșire și mai ales la filmările de videoclipuri.

Anume din acest motiv vedeta a acceptat să arate publicului cum i se realizează makeup-ul pentru filmările clipului piesei „Heaven”.

Iată și tutorialul care trădează cum a fost machiată cântăreața pentru aceste filmări:

Amintim că în primăvara acestui an, INNA oferea un interviu excluiv pentru EA.md, în care declara următoarele, despre imaginea sa scenică:

„Am o echipă cu care colaborez constant pentru look-ul meu, fie că este vorba despre ședințe foto, videoclipuri, emisiuni, evenimente. De multe ori, la concerte, mă machiez singură, am învățat trucurile de la Andra Manea, make-up artistul meu. Apoi Sorin Stratulat – cel care are grijă ca părul meu să arate impecabil. În ceea ce privește ținutele mele, Domnica Margescu și Roxana Voloseniuc sunt stilistele care mă ajută să mă simt „eu”. Sunt foarte pasionată de zona aceasta de fashion, mereu caut inspirații, moodboard pentru clipuri, ședințe foto.

Citește interviul integral aici:

Interviu exclusiv cu INNA: „Fanii m-au făcut ceea ce sunt azi”

Foto: captură video, Gabi Hirit

Distribuie articolul: