Punch-ul este o băutură tradițională britanică, servită la petreceri și diverse festivități. Rețetele au suferit anumite schimbări, astfel că acesta poate fi preparat cu pomușoare, fructe sau combinat cu marmelade. Astăzi te vom învăța cum să gătești punch-ul din ciocolată.

Ingrediente:

ciocolate-punchFrișcă

Praf  de zahăr

Ciocolată

Gelatină

Praf de vanilie

Proporții:

Pentru 500 de g de frișcă vei avea nevoie de 120 de g de praf de zahăr, 150 de g de ciocolată, 25 de g de gelatină și o doime din pachețelul cu praf de vanilie.

Mod de preparare:

1. Bate bine frișca, până devine cremoasă.
2. Pune praful de zahăr, vanilia, ciocolata, gelatina deja dizolvată într-un pahar cu 100 de mg de apă fierbinte.
3. Amestecă bine, lasă să se răcească, toarnă amestecul în forme preventiv unse cu unt și pune totul în congelator.

Poftă bună!

Citește și: Rețete ușoare de sucuri și smoothies

10 rețete de cocteiluri naturale, care îți vor oferi energie. Se prepară ușor

Foto: ReadySetEat

Distribuie articolul: