Vrei să ai lângă tine un iubit fericit? Pune în practică aceste idei simple, ca să-i arăți că tu ești raza lui de soare!

Pune-i ceva la pachet

Atunci când știi că are o zi grea și, cel mai probabil, nu va avea timp să meargă în pauza de prânz, pregătește-i acasă o gustare și pune-i-o la pachet, în rucsacul de serviciu. Ai grijă să fie ceva sănătos, pe cât se poate, care să-i dea energie și putere de concentrare. Poate fi o salată de fructe cu iaurt, un sandviș cu piept de pui și salată verde etc. E posibil ca pe moment să nu aprecieze gestul, dar când foamea îl va încolți, va scoate zâmbind pachetul de la tine.

Foto: thegloss.com

Foto: thegloss.com

Fă-i un compliment specific

Da, e dovedit – și bărbaților le plac la nebunie complimentele, ba chiar le pot schimba starea radical. Însă, în loc să-i spui ceva general, precum „Arăți bine azi”, fă-i un compliment specific, care are mai multă greutate: „Îmi place la nebunie cum arată fundul tău în jeanșii ăștia!”

Foto: f4feeds.co.in

Foto: f4feeds.co.in

Delectează-i simțurile

Dacă îl macină o problemă și nu se poate relaxa, apelează la un truc simplu: cercetătorii japonezi au descoperit că linalolul din lămâie alungă stresul atunci când e inhalat, deci prepară-i un cocktail sau chiar un ceai cu lămâie. Aceleași proprietăți relaxante se regăsesc și la busuioc sau lavandă.

Foto: huffpost.com

Foto: huffpost.com

SURSA

Distribuie articolul: