Lilu Ojovan este foarte activă pe pagina sa de Instagram, unde a reușit să adune o comunitate de 107 mii de urmăritori pentru care prezentatoarea încearcă să le aducă un conținut inspirațional. Lilu vine cu sfaturi, povestiri din viața sa și astfel inspiră o mulțime de femei. 

Pe lângă cei care o admiră există și persoane care au și ceva negativ de comentat. Recent un internaut a îndemnat-o pe să nu îți mai arate picioarele pentru că ar fu urâte. Reacția jurnalistei nu s-a lăsat mult așteptată, aceasta i-a dat un răspuns genial:

„Și chiar am să le arăt. Și vă îndemn și pe voi să o faceți. Slabe sau pufoase, lungi sau scurte, cu genunchi fini sau cu genunchi juliți în copilărie, bronzate sau „albe ca zăpada”. Sunt picioarele noastre diferite și unice. După ce am primit „îndemnul” să nu îmi arăt picioarele că sunt urâte vin cu o declarație de iubire propriului corp. Îmi iubesc picioarele … pentru că le am. Pot păși, pot alerga spre visele mele. Sunt slabe, da, poate… dar altele nu am. De mâncat… ehe cât mănânc, pot confirma cei care au călătorit cu mine sport fac. 

Corpul este casa sufletului meu și eu ador casa care mi-a fost dată. Mulțumesc trupului meu pentru că este sănătos și plin de energie. Îl recompensez cu somn bun, mâncare de calitate, pilates și cu prețuire. Mă accept și mă iubesc așa cum sunt. Nimeni nu trebuie să ne judece… și pornește totul prin a nu-i mai judeca pe alții. Vă îmbrățișez și vă iubesc, așa cum sunteți.” 

Multe femeie au fost solidare cu Lilu și i-au susținut declarația de iubire pentru propriul corp așa cum este.

Sursa foto: Instagram.com 

Distribuie articolul: