Bicarbonatul de sodiu este potrivit nu doar în prepararea bucatelor, dar și în procedurile de înfrumusețare. Cum îl poți întrebuința ca să fii mai frumoasă, dar și alte rețete de folos află mai jos.

1. Cumpără de la farmacie capsule de vitamina E, scurge lichidul și aplică-l pe față și asteaptă 30 de minute. Aplică apoi albuș de ou și lasă să se îmbibe pentru 30 de minute.  Această mască îți va curăți tenul de impurități și coșuri.

2. O curățare eficientă îți oferă un exfoliant natural din amestec de bicarbonat de sodiu și câteva picături de peroxid de hidrogen de 3%. Aplică exfoliantul prin masări circulare.

3. Poți scăpa de părul nedorit timp de o săptămână, dacă aplici 2 linguri de zaț de cafea, amestecate cu o lingurință de bicarbonat de sodiu. Acest amestec este potrivit pentru distrugerea foliculilor.

4. Săpunul pentru copii e mult mai potrivit pentru epilarea picioarelor cu lama. Astfel vei evita iritațiile, iar părul va fi ras mai eficient.

5.  Cel mai bun exfoliant pentru picioare este cel din ulei din măsline, miere și zahăr 1:1.

6. Amestecă puțin bicarbonat de sodiu cu șampon și spală capul ca de obicei. Astfel vei obține un păr strălucitor și cu volum.

Distribuie articolul: