Este curios de aflat cum arătau anumite personalități care au creat istorie la începutul carierei sale. Fiecare din noi le cunoaște faptele, pozițiile, pe unii chiar îi văd zilnic la televizor, în costume scumpe și mașini escortate, însă nu trebuie să uităm că ei nu au fost așa mereu.

Mai jos puteți găsi cum arătau în tinerețe, Vladimir Putin, Donald Trump, Boris Elțin, Elisabeta a II-a, Barack Obama, Hillary Clinton, Fidel Castro și alții.

Barack Obama, este al 44-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, fiind primul afro-american ales în această funcție.

barak-obama

Silvio Berlusconi a fost premierul Italiei între 1994-1995, 2001-2006, respectiv 2008-2011, este proprietar al unui imperiu media. Forbes l-a categorisit ca cea mai prosperă persoană din Italia.

Vezi și: Angela Merkel – pe locul II în topul celor mai puternici oameni din lume, potrivit Forbes

berluskoni

Elisabeta a II-a este regina a șaisprezece state suverane, cel mai longeviv monarh din lume, iar în istoria Marii Britanii are cea mai lungă domnie, depășind-o pe regina Victoria.

elizabeta-a-doua

Vladimir Putin în prezent ocupă pentru a treia oară funcția de președinte al Federației Ruse, după două mandate consecutive a ocupat funcția de prim-ministru în intervalul 8 mai 2008 – 4 martie 2012, după care a fost reales în funcția de președinte.

putin

Fidel Castro a fost un revoluționar cubanez care a participat la transformarea Cubei în primul stat comunist. Unul dintre cei mai „vânați” oameni din istorie, s-a aflat la putere timp de 49 de ani.

castro

Donald Trump este un magnat miliardar american, vedetă de televiziune, politician și actualul președinte ales al Statelor Unite ale Americii, își va prelua oficial mandatul de președinte pe 20 ianuarie 2017.

donald-trump

Margaret Thatcher a fost singura femeie aleasă în funcția de prim-ministru și lider al unui partid politic major în Regatul Unit, precum și primul premier britanic ales de trei ori consecutiv.

Vezi și: Top 10 cei mai puternici oameni din lume

margaret-tatcher

Boris Elțin a fost în 1991, primul președinte al Rusiei, precum și primul conducător din istoria acestei țări ales în mod direct.

boris-eliten

George Bush a fost cel de-al 43-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, iar pe 2 noiembrie 2004 a fost reales pentru al doilea mandat.

djordj-bus

Hillary Clinton a fost secretar de stat, senator de New York. Este soția lui Bill Clinton, cel de-al 42-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, fiind considerată una dintre cele mai influente femei ale secolului douăzeci.

hilary-clinton

Foto: adme.ru; Sursa: Wikipedia