A răsfăoit albumul copilăriei și și-a amitit ceva din perioada aceea îndepărtată, când, pentru a fi tunși, copiii erau duși fie la „centrul raional”, fie rămâneau acasă, în mijlocul ogrăzii, pentru o tunsoare pe cinste. Vorbim despre Anatol Melnnic – prezentatorul radio, care a distribuit, aseară, pe internet, una din pozele copilăriei sale. În fotografia realizată cu ani buni în urmă, apare și Dan, fratele lui Anatol, ținut în brațe de mama.

„Când nu era frizerie în sat” – așa este descrisă fotografia în care apare o bună parte a familiei Melnic. Familia, probabil, se pregătea de drum, întrucât pe fundal apare și un automobil de epocă, marca „Чайка” – mașină de care nu dispunea toată lumea, pe timpuri.

Fotografia scoate la iveală și diferența de vârstă dintre cei doi frați. Anatol, fratele cel mare (din fața femeii din stânga) este mai mare cu 6 ani decât Dan – mezinul familiei (în brațele femeii din stânga). Femeia din stânga, la rându-i, este mama celor doi frați.

Amintim că recent, Anatol a declarat, pentru portalul nostru, că abandonează, pentru un timp, munca în cadrul postului TV, unde prezenta o emisiune matinală, de week-end, alături de Alexandru Gurdila, care a plecat, un pic mai devreme, în SUA.

Prezentatorul ne-a mărturisit, însă, că nu renunță complet la meserie și că va rămâne, în schimb, la radio, unde își va continua activitatea. Contactat de noi, Anatol a declarat: „Eu am plecat pentru că nu rezistam să vin de la prezentări, imediat la emisiune. Am 3 emisiuni la rând și mă simțeam „neom”, de aceea fac o pauză.”

Foto: Facebook, arhiva personală