Când Michael Jackson a murit acum nouă ani, a lăsat în urmă trei copii: Paris Jackson, Michael Joseph Jackson Jr şi Prince Michael Jackson II.

Dacă pe Paris şi pe Prince Jackson îi ştie toată lumea, fiind destul de prezenţi în presa americană, nu acelaşi lucru s-ar putea spune despre fratele lor mai mic, Blanket Jackson, care recent a împlinit 17 ani.

Născut pe 21 februarie 2002, Blanket, pe numele său real Prince Michael Jackson II, este aparent singurul copil biologic al superstarului Michael Jackson și ultimul său moștenitor, potrivit protv.ro.

Blanket a fost conceput, ca și frații săi mai mari, prin înseminare artificială, folosindu-se materialul genetic al tatălui său. Totuși, nici în zilele noastre nu s-a aflat cine este mama surogat, care i-a dat naștere lui Prince Michael Jackson II.

 

Bigi, aşa cum se prezintă astăzi, este elev la Buckley School, din Sherman Oaks, California şi singurele momente în care apare în public sunt evenimentele comemorative Michael Jackson.

În prezent, mezinul pop-starului, asemenea fraţilor lui, trăieşte dintr-o alocaţie anuală de 8 milioane de dolari. Amintim că Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la 50 de ani. Regretatul Rege pop a fost căsătorit cu asistenta medicală Debbie Rowe între 1996 și 1999, care i-a dăruit doi copii, concepuți prin fertilizare în vitro: Prince și Paris.