Oricât de îndrăgostită ar fi de podium, Summer Rayne Oakes adoră și mai mult plantele de cameră. Modelul american crește, în apartamentul său newyorkez, peste 500 de plante de tot felul. Cum arată această oază, vedeți mai jos.

Putem pătrunde în paradisul lui Summer Rayne doar accesând contul său de Instgram, acolo unde modelul e urmărit de aproximativ 12 mii de internauți îndrăgostiți de plante, la fel ca și ea.

În descrierea sa virtuală, tânăra dezvăluie că este de asemenea ecolog, având ca pasiune și colecționarea gândacilor și confecționarea de sisteme stilate și inteligente pentru susținerea mediului.

cats

Pe de altă parte, Summer e cosiderată a fi primul eco-model din industrie, grație principiilor pe care le promovează. În prezent, este parte a marii familii Next Models.

cats

Pasiunea sa pentru plante a ajuns atât de departe, încât astăzi, se poate lăuda cu peste 500 de exemplare crescute în cei cca 100 de metri pătrați de apartament. Printre ele se numără ierburi aromatice, flori, legume și chiar arbuști fructiferi. Așadar, în fiecare dintre odăi este „verde” cât cuprinzi cu ochiul.

Summer Rayne susține că această lume a plantelor o ajută să supraviețuiască într-un oraș precum e New York-ul, chiar dacă îi răpește muuult timp pentru irigație și alte procese vitale de îngrijire.

Vedeți și voi cât de minunat e colțul său de rai:

Foto: Instagram, 6sqft.com, summerrayne.net

Distribuie articolul: