Am prins la curaj și am abordat un subiect care trezește mult interes în rândurile celor mici, și… nu doar. Cum apar copiii? – a fost întrebarea care a dat frâu liber imaginației experților de la „Coliba Anei”, presupuneri dintre cele mai controversate și 4 teorii de-a dreptul uimitoare!

Le-am adresat la fiecare această întrebare, iar atunci fața fiecărui copil a devenit plină de seriozitatea și maturitate fiind siguri că versiunea lor e cea veridică și exprimă cel mai bine adevărul despre cum apar copii pe lume. Cu multă răbdare au povestit versiuni nemaiauzite până acum!

„Este o semincioară fermecată într-un câmp, să-i spun eu așa. Acolo, mămicile se duc și iau una sau două semincioare, dacă ia două, mama va avea doi copii, dacă ia una va avea un copil. Ele decid câți copii vor deodată”, spune Ionuț.

Ionela, afirmă că viața unui cuplu se schimbă după apariția unui copil, părinții devin copleșiți de bucurie și decid că-și doresc să aibă încă un copil!

„Iată un copil când apare , mama cu tata sunt așa de fericiți că mai vor să facă un copil!”, a menționat Ionela.

Iar spre sfârșitul episodului te va surprinde sfatul expertului care vine cu o recomandare pentru fetele care iau semincioara prea devreme!

Vezi și : Copiii de la Coliba Anei știu secretul pozelor faine pe Instagram și Facebook: „Să te îmbraci în rochie frumoasă!” (Video)

Distribuie articolul: