Admirăm cu toții podoaba capilară imediat vopsită și în primele săptămâni după, însă dorința fiecăreia dintre noi este ca strălucirea și culoarea intensă să tot dureze. Pentru aceasta există produse de îngrijire gândite special pentru părul vopsit, dar și reguli stricte de care ar trebui să ținem cont. Hair-stilista Irina Indricean ne-a spus despre câteva dintre ele:

„Părul vopsit necesită o îngrijije diferită decât părul natural. Iar diferență o face produsul care îl aplici pentru spălare, îngrijire, hrănire și hidratare. O regulă de bază în îngrijirea părului vopsit este folosirea produselor special concepute pentru un păr vopsit. Iată câteva reguli de bază care trebuie neapărat respectate:

1. Spălam părul maxim o dată la 3-4 zile cu șamponul ales corespunzător. Neapărat vom alege un șampon color correction sau pentru păr vopsit.

2. Folosim după fiecare spălare un balsam nuanțator pentru păr vopsit sau decolorat. Apelează doar produse de uz profesional.

3. Dacă ai părul blond decolorat, atunci Gama Color Correction de la AVON Advance Techniques este pentru tine! Șamponul cu efect matifiant și balsamul violet cu proprietăți revitalizante pentru părul blond va netezi și proteja în totalitate cuticula. Pentru a oferi strălucire și regenerare perfectă a părului ombre, blond și gri, cu tehnologia pihmentului violet, aceste două produse Advance Techniques trebuie folosite doar împreună.

4. Aplicăm o mască de tratament din aceeași gamă, la fel cu specificația „colour correction” pentru hidratare și hrănire, o dată în săptămână. Este foarte important ca, după aplicarea măștii, părul să fie foarte bine clătit, pentru a evita senzația de păr gras.

5. Nu expune părul la umeditate foarte mare în timpul dușului, dar nici la temperaturi foarte ridicate. Folosește bonetă pentru duș și evită contactul cu apa foarte clorată.

6. La aranjarea părului folosește produse de protecție termică și UV. În acest sens, spray elixir tratament Advance Techniques, special conceput pentru părul vopsit, va defini și susține culoarea și sănătatea firului de păr mult mai mult. Este îmbogățit cu antioxidant, vitamine și tehnologia UV, caracteristici absolut esențiale pentru părul vopsit. Cel mai mare avantaj este că acest produs poate fi aplicat atât pe părul umed, imediat după spălare, cât și pe părul uscat, oferindu-i strălucire și regenerare.

7. Pentru o culoare mereu frumoasă, este importantă vizita la salon o dată la fiecare 5-6 săptămâni. Astfel, culoarea va fi mereu fresh și cu aspect îngrijit”, spune hair-stilista Irina Indricean.

Gama Color Correction de la AVON Advance Techniques va oferi strălucire și regenerare perfectă a părului vopsit, fie că este vorba despre spray tratament, fie că vom folosi șamponul și condiționerul special create pentru revigorarea părului vopsit blond. În aceeași gamă de produse AVON îți prezintă și vopseaua de păr profesională, produse pe care le poți comanda la orice reprezentant Avon și care îți vor oferi la pachet și tratamentul, înainte de vopsire.

P

Distribuie articolul: