De 8 ani ne sunteți alături și v-am răsplătit încă o data pentru fidelitate cu o petrecere pe sufletul vostru. Muzică bună, gustări savuroase și spumant delicios.

Nadia Darie, redactor șef, Ea.md: „Este a șasea ediție și noi ne depășim pe noi de fiecare dată și la numărul de prezențe feminine și la prezențe sexy și cât mai sexy și la surprizele pe care le aducem femeilor la acest eveniment, dar și la cum ne gândim să punem la punct totul așa ca ele să se simtă bine și să vină la o petrecere fără griji și fără tocuri”.

Gazda evenimentului din acest an de la Backstage Music Hall au fost băieții de la Comedy Zebra Show, care ne-a amuzat pe tot parcursul serii.

Mihaela Galbură, antrenoarea „Fit Mami” ne-a făcut să înțelegem că oricine poate dansa, trebuie doar să asculte muzica și să se lase dusă de val. I-am ascultat sfatul și ne-am distrat pe ritmuri de Zumba.

Nici cel mai râvnit burlac al momentului nu a putut lipsa de la o petrecere cu femei doar în pijamale. Vasile Macovei ne-a delectate cu ritmuri latino.

Petrecerile marca ea.md sunt speciale pentru că avem surprize îndrăznețe. Băieții talentați de la Art Group Avanti au încis atmosfera la propriu cu un dans senzual.

Seara a culminat cu 22 de kilograme de tort, dar nu nu vă faceți griji am dansat destul încât să nu se pună nimic pe noi.

Partenerii evenimentului: Backstage Music HallCasa Rinaldi in MoldovaShiro Massage Home & OfficeUnofficial: Daria roomEquilibra MoldovaIvatherm Republica MoldovaPapioane Chico StyleFit MamiAntos cosmetică naturală7 Spice -Brutărie şi PatiserieMilliTex – Lenjerie de pat și produse textile pentru casăPernaMea – perne pentru gravide si lenjerie de patBacio di BolleArt Group AvantiEstel MoldovaHerbal TherapyAvonMamaPapa Forum.

Vezi și: Pozele oficiale de la aniversare în pijamale. De 8 ani facem cele mai originale petreceri

Distribuie articolul: