Diana Ballerini se descrie ca o furtună, eu aș spune că este mai degrabă o zi cu soare. Este o femeie cu o energie debordantă, e plină de viață și pentru ea nu cred că există problemă care să nu poată fi rezolvată cu mult calm și detașare. 

Dianna este invitata noastră din această săptămână la „După Cortină”. Am vorbit despre relația sa cu Marco și cum este să ai acasă un italian, am aflat care este secretul relației trainice, dar se pare că în cazul lor totul este simplu, ei se iubesc, se înțeleg și astfel totul merge ca pe roate.

S-au cunoscut, s-au plăcut și nu au stat prea mult pe gânduri, în doar 10 luni s-au căsătorit. 

„A fost dragoste de la prima vedere și înțelegere din start. De obicei la mine așa se întâmplă tot – ce este spontan devine frumos.”

Oare cum este să ai un italian acasă și cât de diferit este de un bărbat moldovean? 

„Sunt foarte diferiți. Italienii sunt mai gentili, mai educați, mai curtenitori.”

Marco este un bărbat foarte frumos și astfel repede a ajuns să cucerească cu fizicul său. A apărut în mai multe videoclipuri și chiar în ipostaze tandre cu alte femeie, ei bine să știți că Diana a fost un pic geloasă la început.

„Din start eram geloasă chiar, dar nu arătam niciodată în public – îi arătam doar lui. Pe urmă mi-a trecut gelozia pentru că am înțeles că e inutil. El e cu picioarele pe pământ.”

Diana a trecut printr-un divorț, iar sfatul ei pentru femei este să nu ne chinuim și să stam într-o relație dacă aceasta nu merge. 

„Divorțul a fost spontan, foarte rapid și foarte bine pus la punct. Fără multă vorbă, direct la țintă. Nu văd sensul să mai stai, să mai încerci. Relația era foarte bolnavă și am făcut eu primul pas. Mie mi-a fost ușor, eu nu am suferit deloc. Îmi era mai greu când eram împreună decât după divorț.”

Provocarea EA

Am avut și pentru Dianna cele 4 întrebări fiebinți, ce am întrebat-o, dar și ce ne-a răspuns, vezi în interviul video.

Vezi și: „După Cortină” aflăm multe secrete! Cornelia Ștefăneț, despre căsnicie și diferența de vârstă: ”Au fost momente când și eu și el eram gata să ne despărțim…”

Distribuie articolul: