Cristina Postolachi spune de fiecare dată că are unul dintre cele mai frumoase joburi din lume. Alături de echipa sa, organizează deja de câțiva ani cele mai senzaționale cereri în căsătorie din Capitală, însă inima îi sare din loc în așteptarea fiecărui răspuns nou. Desigur, a asistat doar la răspunsuri afirmative din partea viitoarelor logodnice, însă în culise stau ascunse mereu întâmplări amuzante, neprevăzute sau chiar ieșite de sub control. Despre câteva dintre acestea, Cristina ne-a mărturisit în exclusivitate.

„Cred eu că am unul dintre cele mai creative joburi, pentru că organizez unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața unui cuplu: cererea în căsătorie. Vorbind sincer, am avut parte de tot felul de situații, care mai plăcute, care mai stresante, însă toate au fost cu emoții sincere din partea tinerilor. De aceea nu aș putea să le clasific într-o anumită categorie.

12324873_864972120291841_1122529742_n

Ceea ce pot spune cu siguranţă este că flash-moburile au fost cele mai complicate din punct de vedere organizatoric. Trebuia să implic multă lume, să realizez coregrafia dansului, aceasta fiind învățată cu maxim două ore înainte de cererea propriu-zisă.

Evident că am avut parte și de situații mai jenante. La una dintre cereri, am avut o greșeală de tipar în mesajul: „Vrei să fii soția mea”, unde lipsea o literă, iar toată lumea care trecea pe lângă noi se asigura să ne amintească despre incident, astfel creând o atmosferă stresantă. Plus la toate, încercam să evit prezența așa-numitor paparazzi, pentru a nu ajunge pe site-urile de socializare ca fiind niște agramați.

Una dintre cererile cele mai bogate în emoții a fost înscenarea unei farse. Am apelat la ajutorul unor actori care au intrat în local și au acuzat tânărul că este complice într-un dosar penal și arestat pentru încălcare de lege. Momentul culminant a fost atunci când unul dintre actori a găsit inelul în buzunarul tânărului, iar viitoarea logodnică a rămas într-adevăr cu gura căscată!

O situație mai delicată a fost prezența neprevăzută şi neplanificată a unor boschetari. Inițial era amuzant, însă pe parcurs momentele deveneau din ce în ce mai jenante pentru cuplu! Am fost nevoită să intervin frumos, pentru a nu strica momentul romantic al evenimentului.

12527866_864972103625176_1731664789_n

Cererea în care nervii mei au erau la pământ a fost atunci când doi tineri care trebuiau să fie prezenți la eveniment pentru a ne cânta, așa și nu au mai ajuns. Au reuşit să cutreiere toate parcurile din Chișinău dar nicidecum să ajungă în parcul în care eram noi!

12476564_864972243625162_2021301450_n

Secrete din culise :

De obicei, domnișoarele trebuie convinse să iasă din casă și iubiții lor sunt impuși să inventeze diferite istorioare. Atunci când istorioarele nu sunt bine gândite, fetele încep să dea tot mai multe întrebari, ceea ce creează de obicei emoţii negative.

Un factor important pentru noi este timpul de afară, care întotdeauna ne-a oferit o doză de  romantism în plus.

Sau situații în care personalul localului nu a fost destul de discret :

Ca în cazul:

„- Bună ziua, aveți o masă rezervată?

– Da.

– Aaaa, dumneavoastră sunteți cei cu cererea în căsătorie?”

Momente jenant au mai fost create și de echipamentul tehnic: baterii descărcate sau unele componente uitate.

Se mai întâmplă uneori că se mai şi ofilesc florile, eu fiind nevoită să le înlocuiesc cu alţi 50 de trandafiri lungi de 2 metri, cu o oră înainte de cerere.

Pentru că de fiecare dată lucrez cu persoane diferite și niciodată nu știu ce mă așteaptă, răspunsul domnișoarelor rămâne întotdeauna imprevizibil pentru toată echipa, până la momentul culminant, iar atunci când aud răspunsul „Da”, mă simt mândră că am mai facut un cuplu fericit”, ne mărturisește Cristina.

Foto: Dima Cantemir, Denis Doni

Distribuie articolul: