Se face remarcată prin operele culinare create cu mult drag și din pasiune. Vorbim de Cristina Mariuța, cea care impresionează moldovenii chiar dacă se află departe de plaiul natal. S-a aprofundat în arta culinară și acum creează adevărate capodopere – torturi pe cât de frumoase, pe atât gustoase, desigur, și sănătoase. Devine treptat un adevărat profesionist în domeniu, lucrările îi sunt apreciate atât de familie, cât și de specialiști. În toată această activitate este susținută de soț.

Fiind mai mică, se inspira din carnețelul vechi al mamei și de când se știe, crema este preferata sa. Torturile le face după preferințele clienților, iar atunci când gătește doar pentru ea și familia sa, obișnuiește să experimenteze. Lucrările sale pot fi admirate pe pagina sa de Instagram și în alte grupuri de pe unele rețelele sociale. Pe viitor, dorește să se dezvolte în Rusia, acolo unde se află de mai mulți ani și împreună cu soțul, se gândesc să deschidă și o afacere.

Доброе утро всем 🌞👏 Ну вот, опять пятница, впереди нас ждут отличные выходные. 👏Как раз время побаловать себя чем то вкусненьким😍🎂 Даже если декор этого торта такой современный, внутри вас ждёт сюрприз🎁🎉 Уверена в детстве у каждого из вас дома,на всех праздниках мама его готовила. 😍 Конечно же это МЕДОВИК🍯💕🎂Такой знакомый и родной, полон воспоминаний👩‍👧💕 Каждый раз когда я его готовлю, у меня ностальгия, по дому, по маме..😔❤️❤️👩‍👧🎂🍯 ⠀ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🎂Торт медовик🍯🎂 🍭Нежный сметанный крем и карамельный соус. ✅2,5кг ⠀ #торт #деньрождения #ручнаяработа #handmade #тортназаказ #праздник #вкусняшка #москва #подарки #счастье #кремчиз #тортик

O postare distribuită de 🎂МИР ТОРТОВ🇷🇺МОСКВА (@_cake.land_) pe

Citește și: Creează torturi rupte din poveste! O moldoveancă stabilită în America impresionează cu istoria sa de succes

„Pasiunea pentru dulciuri o am încă din copilărie. Cred că am moștenit-o de la mama. Țin minte avea un carnet vechi cu rețete colectate, iar acolo găseam sursa mea de inspirație. De mică, visul meu a fost să cunosc diferite rețete de creme, pentru că eram atrasă de ele precum un magnet. Am luat totul în serios cand soarta m-a dus de acasă, cu părere de rău. Coceam dulciuri foarte des pentru mine și soțul meu, până când într-o zi ne-am propus să ne punem pe treabă. Am frecventat diverse master-class-uri, unde am studiat nenumărate tehnici legate de decor, gust, vânzare. Toate detaliile pentru înfrumusețare sunt homemade, chiar dacă decorul pare a fi din comerț. Lucrările mele le public pe Instagram tot acolo mă inspir și de la alți patiseri străini. Pentru site-urile din Moldova, mai public pe Gustosel, îmi place că lumea reacționează, primesc și mesaje în privat, cuvinte frumoase care mă motivează și mă face să cred că munca mea nu este în zadar”, a spus Cristina.


Distribuie articolul: