Cristina Gheiceanu este în culmea fericirii că va deveni în curând mămică şi abia aşteaptă să-şi ţină bebeluşul în braţe. Totuşi, la fel ca multe alte femei, tânăra s-a confruntat cu probleme, care la un moment dat au speriat-o pe aceasta.

Cristina Gheiceanu este în ultimul trimestru de sarcină aşa că, nu mai are mult de aşteptat şi îşi va ţine bebeluşul în braţe. Cristina a dezvăluit că tocmai a marcat ce-a de-a 32 săptămână de sarcină şi că până acum a adăugat şase kilograme.

Bloggeriţa a povestit recent despre problemele pe care le-a avut în perioada sarcinii şi a vorbit despre riscul unei naşteri premature cu care s-a confruntat în al doilea trimestru.

Viitoarea mămică a dezvăluit că cel de-al doilea trimestru de sarcină a fost unul greu pentru ea, chiar straşnic.  „Am avut un mare risc de naştere prematură, din cauza colului scurt! Cred că multe femei nu vorbesc despre asta şi când ţi se întâmplă aşa ceva, crezi că ceva nu e în regulă cu tine. De ce anume tu? Eu vreau să fiu sinceră cu voi şi voi scrie mai mult despre asta. Să ştiţi că nu sunteţi singure. Ştiu cât de straşnic poate fi.”, a dezvăluit Cristina. Din fericire, în prezent lucrurile decurg bine.

Bloggeriţa a mai dezvăluit că în primul trimestru s-a confruntat cu o acnee severă, mai rea decât în adolescenţă, dar că a urmat un tratament şi a scăpat de problemă în doar trei săptămâni.

Cea mai mare dorinţă a viitoarei mămici legate de sarcină este să nască natural.

Fiind întrebată dacă va apela la o dădacă, Cristina a răspuns că ea şi soţul ei îşi doresc să-şi crească copilul în doi, iar în cazurile în care vor călătorii, părinţii ei, care s-au mutat recent în Elveţia, le vor fi de mare ajutor.

 

Sursa: Instagram.com

Vezi şi: Cristina Gheiceanu radiază de fericire! La 31 de săptămâni de sarcină graviduţa face dezvăluiri despre bebeluşul său: „E atât de activ!”