Cristina Gheiceanu mai are puțin și naște, dar abia foarte recent și-a anunțat urmăritorii că va aduce pe lume o fetiță. Bloggerița nu știa nici ea ce va avea pentru că la ecograf încă nu era clar, astfel toți din jurul ei își dădeau cu părerea. 

Vezi și: Cristina Gheiceanu a dezvăluit sexul bebelușului: „N-am răbdare să te învăț tot ce m-a învățat mama”

Toate concluziile ajungeau la faptul că va aduce pe lume un băiat, aceasta era deja sigură că are un flăcău în burtă, dar iată că ecograful i-a făcut o surpriză. Cristina a scris pe blogul ei toate legendele băbești care preziceau că va avea un băiat.

„Eram și eu curioasă la fel ca voi, și trebuie să spun, că mai toate aceste legende mi-au prezis un băiat. De altfel, și eu parcă mă obișnuisem cu ideea că un Făt Frumos crește în burtica mea. Am aflat destul de târziu că vom avea o fetiță, pentru că rușinoasa noastră nu vroia să ne arate nimic, de aceea ideea că avem un băiat se instalase destul de bine în mintea mea. Nu mai spun și de toată lumea care se dădea cu părerea și la fel, toți îmi spuneau: „Oooo acolo precis e un băiat!”

Haideți să vedem totuși, cât de precise sunt aceste preziceri și ce s-a adeverit la mine.

1. Forma burții… se spune că dacă burta este mai arcuită, atunci ascunde un băiat și dacă e mai rotundă și mai plată, atunci e fata. Ei din câte vedeți aici „băbuțele” au dat greș, cel puțin în cazul meu.

2. Grețurile din primul trimestru… legenda spune că dacă ai o sarcină toxică, cu grețuri atunci, sigur e fetiță, iar dacă primul trimestru e unul ușor, atunci e băiat. Am trecut atât de ușor de primul trimestru, fără pic de greață și stări de rău și totuși, e față.

3. Acneea în sarcină … cică fetele, fură din frumusețea mamei și îi dau acnee, pe când băieții, nu. Nu știu, dacă mi-a furat din frumusețe sau nu, dar acnee mi-a dat cât pentru toată adolescenta.))) Așa că, e prima superstiție care, în cazul meu s-a adeverit.

4. Pofte de dulce sau sărat… dacă poftești dulce, atunci e fata, iar dacă vrei sărat, atunci e băiat. Eu nu prea bine stau cu dulcele, în general. Și înainte de a rămâne însărcinată și după, am mâncat mai mult sărat. Deci, iarăși pare a fi un băiat, dar noi știm adevărul.

5. Sucul de portocale … ooo aici mă dau bătută. Nu știu, cine e autorul acestei superstiții, dar mare dreptate a avut. Nu puteam trece pe lângă portocale, să nu îmi doresc un suc fresh. Mi se lumină fața când le vedeam. Eii uite că se spune că e o poftă specifică mamelor de fetițe.

6. Dispoziția oscilantă … acum plânge, acum râde se zice că ar fi în cazul mamelor de fete. Și aici au dat-o în bară. Mai liniștită ca în perioada de sarcină, nu știu când am fost. Până și Ovidiu îmi spune uneori în glumă, sau poate nu în glumă.))) …„Așa bine ar fi să rămâii la fel și după ce naști.” Hehe, vedem vedem…)))

„Vă zic din start, că nu am încercat tot felul de jocuri cu ace , făină și altele. Deci aici, nu pot să mă dau cu părerea. Ideea e următoarea, doar ecografia vă poate zice sigur ce aveți, dar uneori și ea greșește.”

Voi credeți în aceste „legende” în cazul vostru s-au adeverit?

Citește și: Cristina Gheiceanu recomandă 9 articole vestimentare pe care orice femeie trebuie să le aibă în garderobă (Foto)