Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a sosit, marţi, la Madrid, și a fost audiat în procesul în care este judecat pentru evaziune fiscală. Portughezul a venit la tribunal alături de iubita lui Georgina Rodriguez.

În urma audierilor, Cristiano Ronaldo a primit 23 de luni de inchisoare și o amendă de 18,8 milioane de euro. „Totul e perfect”, a declarat acesta la plecarea din Tribunal.

În ceea ce priveşte pedeapsa cu închisoarea, aceasta nu ar duce la încarcerarea jucătorului, deoarece este mai mică de doi ani, notează cancan.ro.

Fotbalistul se înțelesese deja cu fiscul spaniol plătind 13,6 milioane de euro în august şi acceptase pedeapsa cerută de 23 de luni de închisoare cu suspendare. Rămâne să achite diferența de 5,2 milioane pentru a închide dosarele în care acesta  a fost acuzat că şi-a ascuns în paradisuri fiscale banii câştigați din drepturi de imagine la Real Madrid în perioada 2011-2014.

Astfel, Cristiano Ronaldo își va ispăși pedeapsa rămânând alături de frumoasa logodnică Georgina Rodriguez și cei patru copii.

Foto: Google.com

Vezi și: Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au logodit. Ce inel inedit a primit iubita de la fotbalist (Video)