Cristiano Ronaldo a început să plângă la emisiunea moderată de Piers Morgan, „Good Morning Britain”, atunci când i-au fost arătate imagini pe care nu le mai văzuse niciodată.

În filmuleţul văzut de Cristiano Ronaldo apare tatăl său decedat în 2005. , Jose Dinis Aveiro spune că este „foarte mândru de fiul său”.

Cristiano Ronaldo a suferit că tatăl său, nu l-a văzut câştigând premiile din carieră. O planetă întreagă îl cunoaște și s-au bucurat pentru el la fiecare câștig și premiul însă nu și tatăl lui, care nu i-a fost alături.

„Tatăl meu era alcoolic. Nu a fost tatăl visurilor mele. Mi-am dorit, desigur, dar niciodată nu am avut o conversaţie bună”, spunea cvintuplul câştigător al Balonului de Aur.

„Nu am văzut acest videoclip înainte … Niciodată. Am nevoie de aceste imagini pentru ale arăta familiei mele. Nu l-am cunoscut 100 % pe tatăl meu. Era alcoolic. Eu nu am avut niciodată o conversaţie normală cu el. A fost dificil. El n-a văzut niciodată ce am devenit. Nu m-a văzut niciodată când mi-am primit premiile”, a mai spus Ronaldo în emisiune, citat de Marca.

Sursa video: youtube 

Distribuie articolul: