Aflat, astăzi, la un interviu cu Cristina Aramă, Cristofor Aldea-Teodorovici a fost mai reținut în a dezvălui dacă este sau nu într-o relație amoroasă, însă a precizat mai multe opinii cu privire la secretul relațiilor de durată și a feminității. Ce a dezvăluit cântărețul, aflați în continuare.

N-a vrut să zică dacă este sau nu cu cineva, într-o relație de iubire. Ne-a spus, în schimb, că este un cuceritor: ”Dacă nu vrea femeia, n-o să se lase ea cucerită așa de ușor! Dar, de obicei, încerc să fiu vânător, și nu păstor.”

Cât despre existența unei femei care să-i fi cucerit inima, Cristi evistă să dezvăluie mai multe detalii: ”E ceva personal și nu vreau să discutăm.”

Cristina Aramă nu s-a lăsat ”bătută”, așa că l-a descusut pe Cristofor despre care este secretul unei relații de lungă durată, în viziunea lui. ”Eu cred că e destul de simplu. Important e să găsești acea legătură spirituală și, totuși, cât mai multe puncte în comun, consider că sunt importante. E important să-ți ții femeia în brațe. Trebuie s-o ții atât de bine în brațe, încât să nu se urce în cap. Important e să o privești cât mai des în ochi și, literalmente, să o mai achipui, să o iei în brațe, să o privești cu ochi de bărbat care își iubește femeia. E important și să mai ieși în oraș; sunt împotriva faptului ca femeia să stea acasă, la cratiță. Dacă stă la cratiță, stăm împreună sau împreună mergem în oraș. Nu-mi place să mi se gătească și să mi se reproșeze. E o chestie fantastică să faci multe chestii împreună, pe lângă lucru, job și așa mai departe”, a mărturisit cântărețul.

Femeia perfectă, în viziunea lui Cristi Aldea-Teodorovici, trebuie să posede: ”Credință în Dumnezeu și să fie duioasă, să fie feminină și să nu uite că e femeie.”

”Eu mă minunez, câteodată, că e, totuși, e prea mută vulgaritate pe străzile noastre. Mie nu-mi plac fustele scurte. Mi se pare că, cu cât e mai ascunsă femeia, cu atât e mai palpitantă, mai atrăgătoră. E mult mai fain, dacă vorbim de sexualitate, ca fusta să fie lungă: bate puțin vântul și se văd gleznele. E un moment în care, probabil, bărbaților li se înmoaie genunchii de la așa ceva. Important e ca ținuta să fie de femeie mândră și demnă de ceea ce ea reprezintă, iar asta poate fi și pe tocuri, și fără tocuri”, mai subliniază Cristofor.

Foto: Arhiva personală