Designera Olga Blanc, recunoscută pentru creațiile ei splendide pe care le poartă cele mai cunoscute modele și vedete din toată lumea, apreciată în Rusia. Una dintre cele mai cunoscute reviste glossy de la Moscova a desemnat-o pe moldoveancă „Designerul Anului”.

„Mulțumim revistei FB pentru acest premiu! Este întotdeauna frumos când munca ta este apreciată! Orice premiu este întotdeauna o responsabilitate și un stimulent pentru a merge mai departe! Mă simt o persoană fericită, pentru că îmi pot permite să-mi trăiesc viața, urmându-mi visul! Pentru aceasta îi mulțumesc și lui Radu Sorocovici 🖤”, a scris Olga pe pagina ei de Facebook.

Despre faptul că Olga Blanc a devenit „Designerul Anului 2019” potrivit revistei FB a anunțat chiar Ksenia Sobchak, acest moment a fost filmat și, ulterior postat de Olga, la fel, pe pagina ei de Facebook.

De altfel, tot pe rețelele sociale a apărut și un clip video introductiv despre activitatea designerei Olga Blanc, tot acolo se menționează că rochiile ei au fost purtate de astfel de celebrități precum Irina Shayk, Olga Buzova și nu doar.

SURSA FOTO & VIDEO: Facebook

Distribuie articolul: