„Cel mai mare trofeu obținut și cel mai scump mărțișor” din viața cântărețior Costi Burlacu și Corina Țepeș continuă să-și bucure părinții cu aptitudinile sale. La vârsta de doar 7 ani, Smaranda demonstrează nu doar pasiunea pentru muzică, ci și pentru acrobatică.

Corina Țepeș s-a simțit mândră să împărtășească, ieri, vestea despre succesul atins de Smaranda în cadrul unei competiții de acrobație, desfășurate la Manej Sport Arena:

„Bucurie și fericire mai mare nu există atunci când copilul tău înregistrează performanțe peste așteptări – premiul 2 la Campionatul republican de gimnastică acrobatică. Mulțumim antrenoarei Irina Skritskaya pentru răbdare și consecvență în tot ceea ce face”, mărturisea cântăreața.

Bucurie și fericire mai mare nu există atunci când copilul tău înregistrează performanțe peste așteptări – premiul 2 la…

Posted by Corina Tepes on 27 Martie 2016

Mândru de succesele Smărăndiței se declară și tatăl Costi Burlacu:

„Dacă mami se mândrește cu performanțele Smarandei la gimnastică acrobatică, eu o să mă laud cu succesele la pian. Mulțumim profesoarei Veronica Moloșag pentru dăruire și răbdare.”

Dacă mami se mândrește cu performanțele Smarandei la gimnastică acrobatică, eu o să mă laud cu succesele la pian. Mulțumim profesoarei Veronica Moloșag pentru dăruire și răbdare.”

Posted by Costi Burlacu on 28 Martie 2016

Foto: Arhiva Personală