Orice semnat de scriitoarea Corina Bezdîga are o alură senzuală fie una chiar îndrăzneață și erotică. Asta pentru că tânăra înțelege sexul ca fiind o parte a unei relații de dragostei și nu vede de ce ar trebui să-l „pudreze” în creația sa. După cartea de versuri, lansată anul trecul – „Bolnavă de dor”, Corina vine cu un roman în care scenele erotice sunt la ele acasă – „Tandem”. Schimbarea limbajului literar i-a permis autoarei să descrie dragostea exact cum o vede ea – cu păcate...

Citește și: Diana și Marco Ballerini, eroi de copertă pentru o carte cu tentă erotică! Vezi Imagini EXCLUSIVE

„Sufletul meu asta a avut de spus. Se pare că el nu poate încă scrie romane filozofice, cărți de bucate sau versuri patriotice. Eu mă axez pe iubire în tot ceea ce fac, poate de asta am și vrut să împăștii pe hârtie anume aceste trăiri. Iar partea erotică, în caz că nu suntem ipocriți, face parte din acest „context”. Nu văd sexul ca pe „a dangerous game”, ci mai degrabă îl asociez cu termenul „joie de vivre””, ne-a dezvăluit tânăra inspirată.

hgdxcgfbhjm

După lansarea volumului de versuri „Bolnavă de dor”, Corina Bezdîga a făcut lumină asupra sursei de inspirație. Trăirile din poezii îi aparțin în întregime, iar bărbatul căruia-i poartă atâta dor – este cât se poate de real și chiar prezent în viața scriitoarei.

„Tot el – cel real, cel cât se poate de real… mă inspiră în tot ceea ce fac și mă ajută să învăț că din prea multă iubire sunt permise anumite păcate”.

bolnava de dor

Despre păcate Corina Bezdîga vorbește deschis, în special pe blogul său, unde-și permite să fie sinceră, curajoasă, fără a pune „tabu-uri” pe vreo temă anume. Scriitoarea vrea ca femeile să devină așa cum vor să le vadă bărbații de lângă ele – libere, frumoase și neapărat…sexy.

„Eu recomand femeilor…oops!…orgasmele și apoi shoppingul. Prima variantă însă este mai sănătoasă și chiar necostisitoare. Nimic nu este mai frumos decât o femeie iubită… și iubită la timp!”, spune Corina.

corina-carte

corina 2Înainte de a pleca înapoi, la Brașov, Corina Bezdîga a organizat un eveniment emancipat – „Dezastru Color”. Femeile au venit „dezgolite frumos”, precum le-a și așteptat organizatoarea iar pe fundal erau citite versurile ei…„cu păcate”. Cei prezenți la eveniment l-au apreciat drept unul emancipat și inedit.

Vezi și: Așa va arăta coperta viitoarei cărți. Corina Bezdîga a adunat cele mai multe femei sexy și bărbați eleganți pe metru pătrat

„Am adunat mulți oameni frumoși în același loc și am dat viață versurilor mele. Revin în primăvară pentru promovarea romanului „Tandem”, iar apoi, în vară, pentru lansarea lui, unde vă aștept cu mare drag!”, a conchis Corina Bezdîga.

Foto: facebook.com