Numele ei e Olga Zadorojneac, are 28 de ani și pictează tablouri desprinse din povești. Prin această ocupație reușește să prezinte lumii emoțiile pe care le simte, iar culorile o ajută să-și ușureze gândurile.

„Această pasiune a luat naștere în primii ani de viață. Desenez de la cinci ani. Apoi, când am mai crescut un pic, pe la vârsta de zece ani, tata m-a luat de mânuță și m-a dus la liceul de arte plastice. Acolo am descoperit iubirea mea intensă față de artă, pictură și desen”, spune pictorița.

Prin intermediul lucrărilor sale dă dovadă de o măiestrie în a transmite emoții și stări. Chiar dacă în ultimul timp își găsește tot mai des inspirația în chipuri feminine, în fond, natura rămâne generatorul principal de idei.

„De obicei creez când sunt singură, și în liniște. În majoritatea cazurilor, lucrările sunt realiste și realizate în creion apoi în acuarelă, marea mea dragostea – acuarela. Am încercat și ulei pe pânză, și acril pe pânză/lemn/carton…, dar am revenit la acuarelă. Atunci când mă las condusă de emoții puternice, am devieri abstracte. Uneori combin portretul cu fragmente din natura”, menționează Olga.

Tânăra artistă pictează doar ceea ce îi place chiar dacă sunt comenzi particulare. Pentru a realiza un tablou, acesteia îi ia de la 10 minute până la 3-5 zile, în funcție de mai mulți factori: dimensiuni, temă, inspirație și timpul disponibil.

Vedeți mai jos mai multe lucrări:

Puteți achiziționa lucrările ei, accesând pagina sa de Instagram.

Sursa Foto: Instagram

 

Distribuie articolul: