Constantin Țuțu respectă femeile puternice și își dorește o soție care să-l ajute să evolueze. Luptătorul și deputatul a vorbit în cadrul proiectului „Ce vor femeile?!” despre familie, valori și tineret.

Tu știi ce vor femeile?

Femeile vor să fie iubite, să fie respectate. Dacă o femeie este iubită, atunci ea va fi și înțeleasă.

Ți s-au schimbat cumva preferințele la femei din perioada în care erai  luptător și până acum?

Că sunt luptător sau deputat, preferințele mele practic nu s-au schimbat.

Care sunt anume?

Fizicul nu contează așa de mult pentru mine, pentru că eu am nevoie de o femeie deșteaptă, alături de care să cresc, să fiu mai bun.

Să fie și gospodină?

Sigur, pentru că, dacă vom avea copii, familie, deja trebuie să fie și o gospodină bună.

Contează pentru tine ca femeia să fie într-o formă fizică perfectă?

Pentru mine contează în primul rând femeia să facă ceea ce-și dorește ea. Dacă se simte bine să facă sport, atunci să facă. Dacă nu se simte bine, atunci să nu facă.

Ce comportament nu ai putea să accepți de la o femeie?

Nu aș accepta ca o femeie să fumeze, să servească alcool, să înjure în public.

Ce înseamnă pentru tine o familie împlinită?

Când soțul și soția au încredere unul în celălalt. Atunci când persistă în familie o problemă, o discută și găsesc soluția.

Ce ai să ne spui despre femeile din Moldova?

Femeile din Moldova sunt foarte puternice. Am o experiență foarte bună din campania electorală în care am avut norocul să cunosc sute de femei, am auzit foarte multe istorii interesante. În Republica Moldova nu sunt doar femei frumoase, dar și foarte deștepte. Femei, care luptă pentru familiile lor. Pentru copii, pentru cultură.

Ce crezi tu despre tinerii de a noi? Cât de mulți urmează un stil de viață sănătos?

Eu practic sportul de la 9 ani. Sportul mie mi-a adus succesul din ziua de astăzi. Când merg la sala de sport, văd foarte mulți tineri care practică sportul și au foarte bune rezultate. Noi trebuie să ne mândrim cu rezultatele lor.

Ce ai să le transmiți femeilor din Moldova?

Femeile din R.M sunt pilonul la toată cultura noastră, pentru că ele au răbdare și au timp ca să investească în copii. O femeie trebuie să înțeleagă că ea este mamă, soție, bunică. Practic totul se ține pe spatele ei. De asta au tot respectul din partea mea și le doresc mult succes.