Pe data de 16 martie 2019, Clubul Nostru organizează evenimentul „Sănătatea și frumusețea femeii” – o conferință practică despre tot ce înseamnă sănătatea femeii, în primul rând. Invitata specială a evenimentului este doamna doctor nutriționist Mihaela Bilic!

La Chișinău, Mihaela vine să interacționeze cu publicul de aici. Astfel, timp de 3 ore oricine prezent în sală va putea să-i pună întrebări, să ceară sfaturi, să-i solicite părerea.

Dacă vei veni la eveniment, vei afla secretele unei alimentații corecte, desființarea miturilor despre diete și detox, alimente interzise sau miraculoase, trucuri practice pentru iubitoarele de dulciuri, făinoase, brânzeturi; cum putem, cu ajutorul mâncării, să încetinim îmbătrânirea; alimentația pentru gravide, bărbați, adolescenți și copii.

Mihaela Bilic este celebra nutriționistă care a tratat și a corectat regimul alimentar al multor vedete și persoane publice din România. Fiind considerată doctorul nutriționist al vedetelor, Mihaela are editate în prezent cele mai căutate și apreciate cărți despre nutriție: „Trăiesc, deci mă abțin”, „Sănătatea are Gust”, iar recent a lansat „ABC de nutriție” prima carte pentru copii scrisă de un medic nutriționist.

Este unicul doctor nutriționist din România care are făcut un master în Psihonutriție la Paris, Franța.

La eveniment se vor vinde la preț redus cărțile scrise de dr. Mihaela Bilic, iar autograful personalizat și o poză ca amintire sunt garantate!

Evenimentul „Sănătatea și frumusețea femeii”  va avea loc sâmbătă, 16 martie, ora 15.00, în incinta V-Continental Business Centru.

Un bilet costă 200 de lei, iar în ziua evenimentului costul acestuia va fi de 250 lei.  Biletele pot fi cumpărate pe iTicket.

Linkul evenimentului pe Facebook

Distribuie articolul: