„Concertul a fost superb!” Astfel declarau la ieșirea de la spectacolul Alternosfera fanii formației. Băieții s-au lăsat așteptați cu un concert la Chișinău, iar acest motiv le-a dat și o mare provocare – să facă o combinație armonioasă dintre piesele noi ale trupei și cele mai vechi.

Revelația, după muzica multașteptată, a fost scena – un joc de lumini superb și sunet de înaltă calitate. Sala a fost prevăzută și cu o zonă Vip –  o noutate la concertele Alternosfera. Solistul a interacționat cu publicul și chiar a făcut glume, cu aluzii politice:

„- Știți de ce cele mai bune concerte sunt acasă?

Și tot el răspunde: – De`atâta! 😂😂 ”.

Sala a fost arhiplină, cu sold-out la bilete, semn că trupa a fost foarte așteptată. Au cântat circa două ore, iar publicul nu i-a lăsat să plece, apelându-i la bis. Concertul a mai durat încă 30 de minute, timp care a fost dedicat totalmente pieselor vechi ale trupei, cu care s-au lansat și afirmat acasă. Publicul a cântat în unison probabil cea mai așteptată piesă – „Orașul 511”!

Îndemnul de final al lui Marcel Bostan, solistul trupei, a fost ca publicul să susțină piesele și trupele autohtone de rock, care sunt la început de drum, la fel precum și ei au fost cândva „mititei”. EA.md a surprins imagini absolut electrizante de la concert. Vedeți mai jos o galerie foto realizată de Cristina Tocan.

Distribuie articolul: