Vineri seară, revista online pentru femei EA.md a organizat, în colaborare cu partenerul general Pijamale Gloria, o nouă ediție a Petrecerii în Pijamale. Compania OLDCOM a o fost cea care a avut grijă ca invitatele noastre să aibă parte, la eveniment, de cei mai comozi și drăgălași papuci de cameră autohtoni, oferind câte o pereche pe plac pentru fiecare participantă.

Fiecare dintre participantele noastre a avut ocazia să poarte, la Petrecerea în Pijamale marca EA.md, papuci de cameră semnați de brandul autohton OLDCOM.

IMG_1310 (1)

Invitatele noastre și-au putut alege perechea pe plac dintr-o gamă variată de modele pentru toate preferințele! Modelul RELAX PLUS a fost preferatul invitatelor îndrăgostite de primăvară, iar CARAMELA a fost alegerea amatoarelor de căldură. Alegerea clasică a multora dintre invitate au fost papucii de cameră ROXY, eleganți și disponibili în 3 nuanțe diferite. O altă alegere clasică au fost papucii de cameră model LUX HOME, iar cele mai multe invitate au optat pentru MONRO – un model drăgălaș, accesorizat cu fundiță roz.

Petrecerea noastră a început cu un concurs la care s-au înscris 6 fete necăsătorite. La fel ca-n seara de Sfântul Andrei, am decis să ghicim care dintre ele ar urma să se mărite prima, iar papucii de la OLDCOM ne-au ajutat să determinăm numele norocoasei. Învingătoarea a fost desemnată Augustina Șiman – tânăra scriitoare care a lansat, în 2015, romanul de dragoste „Cămașa lui”.

Ne-am distrat de minune și mai apoi, am încins hore mixate de către talentatul Flavy Deejay, iar papucii de la OLDCOM ne-au ajutat să fim elegante și binedispuse întreaga seară!

IMG_1352

Foto: Dima Iacovlev

P

Distribuie articolul: