Orice mireasă vrea să fie deosebită. De aceea îți sugerăm să încerci o coafură originală, pe care ți-o poți face și singură, datorită instrucțiunilor foto de mai jos

Toate privirile vor fi îndreptate spre mireasă în ziua nunții. A doua zi nimeni nu-și va mai aminti cum a fost îmbrăcat mirele sau oaspeții, singura imagine ce li se va întipări este cea a miresei. Stilistul Elizaveta Grișakova a prezentat trei coafuri ce o mireasă modernă le-ar putea face și acasă.

1. Cocul reținut

Fetele serioase optează pentru o coafură reținută, laconică. Cocul, sau împletitura îngrijită vor arăta excepțional, acestora li se potrivesc perfect coronițele, perlele, pălăriile sau un voal scurt. Acest tip de coafură arată minunat și cu un costum de mireasă.

photo: Alexander Murashkin

 

2. Coafura clasică

Coafurile de nuntă clasice nu se vor demoda niciodată. Pot să-ți decorezi părul cu o diademă, un lanț de perle, flori ș.a. Dacă ținutele elegante vă sunt aproape sufletului, atnci această coafură este pentru Dvs.

photo: Alexander Murashkin

 

3. Stil boho

Coafura în stil bohemian este o combinație armonioasă dintre romantism și elemente etnice, o ușoară neglijență, dar artistică. Să îți faci o astfel de coafură este ușor deoarece nu solicită linii clare și fixarea fiecărei șuvițe de păr, dar se și potrivește oricărei ținute de nuntă.

photo: Alexander Murashkin

 

SURSA

Distribuie articolul: