Ingrediente:

Făină – 1 pahar.
Lapte de vaci- 1.5 pahare.
Cașcaval (tare) – 150 g.
Ouă de găină – 2 bucăți.
Pătrunjel – 1 legătură.
Praf de copt – 1 lingurițe.
Zahăr – 1 lingurițe.
Sare – 1 lingurițe.
Ulei vegetal – 1 lingurițe.
Unt – 50 g.
Usturoi – 1 cățel.

Cum se prepară:

1.Rade cașcavalul cu o răzătoare măruntă.
2. Spală pătrunjelul, usucă-l și taie-l mărunt.
3. Strecoară făina.
4. Pisează usturoiul.
5. Bate ouăle, adaugă sare, zahăr și mixează până obții un lichid spumos.
6. Încălzește laptele și toarnă-l în amestecul cu ou. Mixează bine.
7. Adaugă făină și praf de cop. Amestecă încă odată.
8. Presară cașcavalul, usturoiul, verdeața și untul.
9. Amestecă încă o dată cu mixerul.
10. Prepară foile pentru clătite, pe o tigaie unsă cu ulei.

Servește clătitele! Poftă bună!

duasEPsrreA HLjFl77Goh4cqv-b5SiJ1w

2wJVmsmcHzQ

Distribuie articolul: