Nu există persoană care să nu își dorească să aibă dinți strălucitori, așa că indiferent de cât timp liber ai la dispoziție, aceste 5 trucuri simple îți vor garanta dinți mai albi. Cine nu își dorește un zâmbet strălucitor? Înainte să încerci un tratament costisitor, apelează și la aceste trucuri.

1. Contrastul
Te-ai întrebat vreodată de ce dinții tăi par mai albi atunci când ești bronzată? Este din cauza contrastului. Pentru a recrea același look nu e nevoie să te expui razelor nocive ale soarelui sau se cheltuiești mulți bani la salon. Folosește un bronzer pe obraji, nas și bărbie pentru a îi oferi feței tale un aspect mai bronzat și pentru a face albul dinților să iasă în evidență.

2. Alege vinul alb
Cu siguranță ai auzit de lichidele care îți pot păta dinții. Ei bine, vinul roșu este unul dintre acestea, așa că încearcă să îl consumi cât mai rar sau să îl înlocuiești cu vinul alb sau cu șampania.

3. Efectul cojii de banană
Cu cât mai albi ai dinții, cu atât zâmbetul tău este mai frumos. Pentru acest rezultat nu trebuie neapărat să plătești o avere, ci numai să aplici pe dinți coaja de la o banană și să masezi. Coaja este bogată în potasiu și magneziu, ce ajută la eliminarea petelor de pe dinți. (care pot apărea dacă nu ai respectat trucul anterior)

4. Alege un ruj cu subtonuri albastre
Rujurile cu tentă portocalie se reflectă galben pe dinții tăi, dar cele cu subtonuri albastre, precum rujurile vișinii sau roșu aprins, creează iluzia unui zâmbet mai alb instant.

5. Las-o mai ușor cu cafeaua
Cafeaua poate că este singura care îți oferă energia să funcționezi, dar în același timp este și cel mai mare inamic al albului dinților tăi. Dar dacă să renunți la ea este o măsură prea drastică, încearcă să o bei printr-un pai și să te speli pe dinți imediat după, ca petele să nu fie permanente.

Aplicând unul dintre aceste 5 trucuri simple, dinții tăi vor părea cu siguranță mult mai albi, iar zâmbetul tău strălucitor va fura toate privirile!

Citește și: Hipersensibilitatea dinților: de ce apare și cum combatem această afecțiune

Distribuie articolul: