Cântăreața americană Jennifer Lopez distribuia, ieri, pe Instagram, o fotografie care o afișa în prezența gemenilor săi, a actualului iubit - Casper Smart și a unui bărbat trecut de 50 de ani. L-a numit Benny și i-a mărturisit că îl felicită cu ocazia zilei sale de naștere. La cine se referea cântăreața, aflați mai jos!

cats

Acel „Benny” despre care vorbește vedeta pe Instagram, e nimeni altul decât Benny Medina – președintele The Medina Company și actualul producător al interpretei Jennifer Lopez, pentru asta fiind recunoscut la nivel internațonal.

Benny-Medina-J-Lo

Medina a lansat proiectul muzical solo „Jennifer Lopez” în 1999, apoi a ajutat-o pe vedetă să acceadă în industria muzicală, cinematografică, vestimentară și chiar a parfumurilor. Cu mici excepții în care nu s-a ocupat de managementul artistic al lui Jennifer, Benny Medina și-a reluat această activitate din 2008.

Vă întrebați de ce îi ține în brațe pe Emme și Maximilian? Pentru că a acceptat să fie nașul de botez al gemenilor.

Emme+Muniz+Jennifer+Lopez+Gets+Star+Walk+Fame+jeZWVDzCGncl

Jennifer Lopez nu este unica vedetă care s-a bucurat și încă se mai bucură de serviciile lui Benny Medina. Printre alte vedete care au beneficiat de promovarea sa se numără Sean Combs, Mariah Carey și Usher.

IMG_0794-770x1155

Foto: Instagram, zimbio.combmi.compopsugar.com

Distribuie articolul: