Tao Porchon-Lynch este cea mai în vârstă yogină din lume. Are 99 de ani, dar continuă să practice yoga și dansul, având un program reparizat pe minute. Călătorește mult, predă yoga și dansează profesional. Dansurile de societate Tao le practica în 1987. Cu partenerul ei, care este mai tânăr cu 70 de ani, ea a câșigat mai mult de 700 de concursuri. 

În timpul celui de-al doilea război mondial, Tao a ajutat activ Rezistența Franceză pentru a salva evreii. După război, a lucrat ca model cu renumite branduri și a câștigat titlul „Cele mai lungi picioare din Europa”.

În plus, Porchon-Lynch a jucat în teatru și a jucat în filme cu Elizabeth Taylor și Bob Hope.

Tao Porchon-Lynch a formulat câteva reguli care o ajută să economisească energie, să se bucure în fiecare minut și să nu îmbătrânească spiritual și fizic:

Nu amânați niciodată lucrurile pentru ziua de mâine. Totul trebuie făcut aici și acum. Acesta este unul dintre cele mai importante secrete ale unei vieți fericite.
Nu-i ascultați pe cei care vă spun că nu veți putea. Întotdeauna concentrați-vă asupra a ceea ce puteți face. Întotdeauna gândiți cu semnul „+”.
Nu vă pierdeți niciodată încrederea în sine. Dacă sunteți convinși în ceva, atunci acționați fără ezitare.
În fiecare dimineață îmi spun că astăzi va fi cea mai bună zi din viața mea. Și așa atrag oameni care gândesc la fel ca mine.
Îmi păstrez întotdeauna curiozitatea. Dacă ați pierdut interesul față de lumea înconjurătoare și fenomenele care apar în ea, atunci veți deveni melancolici și vă veți plictisi.

Citește și: Femeile au un dans al lor. Bărbații nu au ce căuta acolo. Vrei să rămâi însărcinată? Yoga dance te ajută

Tao administrează un cont de Instagram, unde împărtășeșete urmăritorilor cum să trăiești până la 99 de ani și să te bucuri de fiecare moment al vieții.

Distribuie articolul: