La sfârșitul lunii aprilie Ciara a născut cel de-al doilea copil al său, o fetiță minunată pe care ea și soțul său Russel Wilson au numit-o Sienna Princess, iar la doar 5 luni de la naștere mămica arată extraordinar de bine.


S-a îngrășat considerabil pe parcursul celor 9 luni de sarcină, ajungând la peste 80 de kilograme, așa cum arăta la acea vreme cântăreața pe contul său de Instagram, într-o fotografie cu cântarul. Cu toate că a luat în greutate peste 27 de kilograme, ajungând să fie de nerecunoscut, Ciara a fost o mamă conștiincioasă și, imediat după naștere, a început procesul de slăbire care a constat într-o alimentație sănătoasă și multă mișcare.

hepta_3006383-682x1024

În primul lună de la naștere reușise să dea jos 9 kilograme, ceea ce nu a fost o performanță pentru ea, căci artista a fost dintotdeauna o împătimită a sportului și a vizitat în mod constant sala de forță. Este adevărat că antrenamentele s-au intensificat pentru a putea slăbi într-un ritm alert, iar acum cântăreața este într-o formă de invidiat, gata să urce din nou pe scenă și să-și uimească fanii cu abdomenul ei tonifiat și cu picioarele suple.

hepta_3155096-ciara-602x1024

Ciara arată ca un top model, a revenit la forma de dinainte de a rămâne însărcinată pentru a doua oară și poate concura cu brio la un concurs de miss cu un asemenea trup sculptat.

Citește și: Îndrăgostiți ca-n prima zi! Ciara, surprinsă profund de soțul ei la 1 an de la căsătorie (VIDEO)

Foto: okmagazine.ro

Distribuie articolul: